8/1-12

Idag har jag varit ute och gått med min mamma, pappa och hund. Så det var inte alls länge sedan jag kom hem. Idag är det söndag så jag tänkte faktiskt rekomendera två filmer idag!

Och filmerna är.....

JUST LIKE HEAVEN
Det handar om en tjej som heter Elizabeth (spelas av Reese Witherspoon) som jobbar väldigt mycket. En dag efter jobbet ska hon åka hem till sin syster och äta middag och då är hon med om en bilolycka. Men hon kommer tillbaka till sin gamla lägenhet där det nu bor en ny person. En kille vid namn David (spelas av Mark Ruffalo) och det är bara han som kan se henne. Sen händer det än massa saker som jag inte vill berätta nu ifall ni skulle vilja se den. Den får en 4 av 5


HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS
Den handlar om en tjej som heter Andie Anderson (spelas av Kate Hudson) och en kille som heter Benjamin Barry (spelas av Matthew McConaughey). Dom båda jobbar på en tidning (inte samma) och Andie ska skriva artikeln hur man förlorar en kille på tio dagar och Benjamin ska skriva artikeln hur man får en tjej att bli kär i en på tio dagar. Dom hittar så klart varandra men dom vet inte om det. Det är en jätte rolig film så den får en 5 av 5.


Bildern är tagna från google.


Vi ses! :)

Kommentarer
Postat av: felicia

Sv: Ne <3

2012-01-09 @ 19:56:12
URL: http://ponniehjerta.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej!

Nu har jag bytt blogg ifrån http://ryttarre.blogg.se

till http://iinas.blogg.se/ .

Jag tyckte inte att namnet passade med bloggen eftersom jag skrev om allt möjligt, men jag hoppas att du vill fortsätta följa mig där i stället.

Annar får jag tacka för den tid du la ner på min gamla blogg :) <3

(Designen kommer bli bättre straxt )

Kram Lina

2012-01-13 @ 19:49:57
URL: http://iinas.blogg.se/
Postat av: Emelie

F¨r ta och kolla in dom filmerna då :)

2012-01-26 @ 17:42:40
URL: http://systrarnawester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0