Fråga nr: 2

Nu tänkte jag skriva fråga nr 2 till min tävling och den kommer här!

Hur många operationer har jag gjort?

1: 5 operationer

x: 3 operationer

2: 8 operatiner


Idag åkte jag, Felicia och Signe till parkhallen och köpte Ben and Jerry. Sen åkte vi hem till Signe och klappade lite på hennes marsvin och sen så satt vi oss och spelade Wii. Sen åkte jag hem och nu sitter jag och tittar på komentarerna jag fick av er på den första frågan.

Bye Bye

Tävling!

Idag har det varit skola som en vanlig måndag. När det var sista lektionen som var so var jag tvungen att gå till lärarummet för att hämta min stickning som min slöjdlärare hade. Först gick jag och och knackade på då var det en som öppnade men då sa hon att Eeva (min syslöjdslärare) pratde i telefonen och att jag skulle komma tillbaka om 10 min. Då gick jag och satt mig i klassrummet igen och satt och jobbade i 10 min. Efter 10 min gick jag tillbaka och då var det än annan som öppnade och sa att jag inte kunde prata med Eeva just nu för att hon pratade med den personen som öppnade dörren. Efter 15-20 minuters väntan (efter jag hade knackat på dörren för andra gången )utanför dörren så fick jag min stickinig till slut. Jag tänkte ha en liten tävling och den som vinner får en överaskning.

Tävlingen går till såhär att jag kommer att ställa olika påstånde med 3 svarsalternativ varje dag den här veckan och det gäller för er att att gissa vilka svar som är rätt och komentera vilka svar ni tror är rätt för varje dag. Komentera om ni inte förstår!

Fråga 1: Hur många syskon har jag?

1: 2
x: 4
2: 3

Vi ses!

TILLBAKA IGEN FRÅN BLOGGPAUS! <3


Bye Bye

TILLBAKA FRÅN BLOGGPAUS


BLOGGPAUSE

rubriken stämmer, jag tar en bloggpause!

8/1-12

Idag har jag varit ute och gått med min mamma, pappa och hund. Så det var inte alls länge sedan jag kom hem. Idag är det söndag så jag tänkte faktiskt rekomendera två filmer idag!

Och filmerna är.....

JUST LIKE HEAVEN
Det handar om en tjej som heter Elizabeth (spelas av Reese Witherspoon) som jobbar väldigt mycket. En dag efter jobbet ska hon åka hem till sin syster och äta middag och då är hon med om en bilolycka. Men hon kommer tillbaka till sin gamla lägenhet där det nu bor en ny person. En kille vid namn David (spelas av Mark Ruffalo) och det är bara han som kan se henne. Sen händer det än massa saker som jag inte vill berätta nu ifall ni skulle vilja se den. Den får en 4 av 5


HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS
Den handlar om en tjej som heter Andie Anderson (spelas av Kate Hudson) och en kille som heter Benjamin Barry (spelas av Matthew McConaughey). Dom båda jobbar på en tidning (inte samma) och Andie ska skriva artikeln hur man förlorar en kille på tio dagar och Benjamin ska skriva artikeln hur man får en tjej att bli kär i en på tio dagar. Dom hittar så klart varandra men dom vet inte om det. Det är en jätte rolig film så den får en 5 av 5.


Bildern är tagna från google.


Vi ses! :)

DAGENS FILM!

Idag ska snart åka och fira min moster som fyller år idag så jag tänkte bara säga vilken dagen film är idag innan jag åker!

Och filmen är.....

LIFE AS WE KNOW IT!

Den här filmen handlar om en tjej och en kille som heter Holly (spelas av Katherine Heigl) och Eric (spelas av Josh Duhamel) dom värkligen hatar varandra men än sak har dom gemensamt dom älskar sin guddotter Sophie. Men när det blir så att dom är dom ända som Sophie har i hela världen är dom tvungna att lägga sina olikheter åt sidan. Av mig får den en 5 av 5 för att den är väldigt rolig film men kan vara lite sorlig också.


Bild tagen från google!

DAGENS FILM!

Idag vakande man vid 11 och sen som vanligt när jag inte har något att göra gick jag och satt mig och tittade på tv. Kl 6 ska vi äta med familjen och kanske min brosars familj också det ska bli jätte mysigt. Vi ska äta kotletter, vitlökssås och potatis i ung. Det ska bli jätte gott och sen är typ min favvomat så det är ett +.

Tänkte rekomendera en film idag med. Dagen film heter.......


THE BACK-UP PLAN!
Den handlar om en tjej som heter Zoe (spelas av Jennifer Lopez) som har en dröm om att hitta en kille, skaffa barn och leva lyckliga i alla sin dagar. Men när hon inte hittar någon bestämmer hon sig för att ta saker i egna händer och försöker att få barn på egen hand. Men när hon hittar en kille till slut vet hon inte hur hon ska berätta det för honom. Av mig får den en 5 av 5 för att den är väldigt rolig och bra film.


Bild tagen från google!

5/1-12

Idag så väckte mamma mig vi ca 9 men jag gick inte upp för en kl 10 då jag skulle gå ut med Dee de (min hund). Sen tog jag och åt lite frulle medans jag tittade på en jätte bra film som ni kanske har sett. Den heter iallafall The Last Song!

Det handlar om en tjej som heter Ronnie (spelas av Miley Cyrus). Hon och hennes bror (som jag inte kommer ihåg vad han heter just nu) ska åka till sin pappa över sommaren (Deras föräldrar är skilda) för att Ronnie och hennes pappa ska återskapa den kärleksfulla relationen de en gång hade. Men Ronnie är inte alls sugen på att åka ditt men hon är tvungen. Men det blir inte så tråkigt som hon tror när killen Will kommer in i bilden. Den är en jätte bra film men är väldigt sorlig men som i alla filmer slutar den bra! Av mig får den en 4 av 5. Komentera gärna vad ni tycker om den (om ni har sätt den förstås)

Jag vet inte varör. Men just nu kan jag inte lägga upp bilder på bloggen. Så om ni inte ser bilder på bloggen på ett tag så vet ni varför!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske är med någon kompis eller något annat jag får se :)

Vi ses

ETT TRÄNINGSPASS!

Idag har ja inte gjort så mycket mer än har varit och tränat på Friskis och Svetis som jag ska göra lite här framöver. Man ska ju åka till Usa nästa år så jag tänkte träna upp mig lite och sen känns det bra att träna ibland! Nu sitter jag bara här hemma framför datorn och vet inte riktigt vad jag ska göra! Det vore bra om ni komentera vad ni skulle vilja se här på bloggen för jag tycker att det börjar bli lite tråkigt att jag bara skriver om vad jag gör på dagarna. Så det vore jätte bra om ni komenterna lite så ska jag försöka fixa så mycket jag kan!


EN SPRINGTUR MED FANNY OCH EMMA!<3

Som det står i rubriken så var jag ute med Fanny och Emma på en springtur idag på förmiddagen! När vi kom tillbaka satt vi och pratade lite och efter ett tag  skulle Fanny och Emma åka till stallet så då åkte jag hem!
Jag tänkte ha en liten tävling på bloggen men jag tänkte att ni skulle få vara med och bestämma lite. Så kommentera gärna vad ni skulle vilja ha för tävling så ska jag försöka fixa det!


Dom underbara som jag sprang med idag! <3 <3 <3

DÅLIG UPPDATERING!<3

Har haft en väldigt dålig uppdatering nu på bloggen jag vet men jag har bara inte orkat skriva så jag tog en liten bloggpaus. Igår så sov jag över med Emma och Karin det var så kul och vi låg alla 3 på EN säng.Och jag vart ganska rädd när helt plötsligt Emma satt sig upp i sängen och ropade PAPPA. Och lite jobbigt var det när Karin hade sin fot på en chipspåse och det började att låta men jag är inte riktigt den rätta personen att säga det för det var faktiskt jag som låg och skrek: Fannyyyy Fannyyy! Allt kommer att ordna sig jag lovar. Snälla Fanny, jag lovar! <3. Men det var så himla kul så det var det värt. Det måste vi göra om tjejer!


 Vi ses!<3


RSS 2.0